2012. december 24., hétfő

Karácsony

még tavalyról, idén sajna az idő közbe szólt


Hát nem megy ez az irás mostanság, de az okokat inkább hagyjuk, miért nem...
Inkább beszámolok a karácsonyról. Hát jónak abszolút nem mondanám, de még hangulatosnak sem.
Ami a hangulatához nekem leginkább hiányzik elsősorban persze a család, másodsorban meg a sötétség.
Igen, az hogy négykor már sötét van, és a kivilágitott utcák, házak, amik csak a sötétben igazán hangulatosak. A hó, a hideg, a nagykabát, a csizma, a forralt bor, a karácsonyi vásár. Minden ami az igazi európai karácsonyra jellemző.
Itt csak meleg és beach van, vagyis most még az se. Beköszöntött tegnap este megint a hűvös, nyirkos idő, igy karácsony első napján igazából még semmi értelmeset nem csináltunk, ettünk, aludtunk, tévéztünk, még az orrunkat se dugtuk ki a lakásból.
Tegnap este azonban felállitottuk a karácsony fát, becsomagoltuk az ajándékokat, majd mint a gyerekek leszaggattuk a csomagolást.
Nagy meglepetések nem voltak, legalábbis mi Gáborral egymásnak csak pici meglepit vettünk, a nagy ajándék közös elhatározásból nem meglepi volt, megbeszélés alapján befizettünk egy utat erre:

https://www.google.com.au/search?q=pacific+jewel&hl=en&client=firefox-a&hs=do1&tbo=d&rls=org.mozilla:en-US:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nhzZULzsJYaziQeo4YC4Cw&ved=0CAoQ_AUoAA&biw=1024&bih=433


BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!


Nincsenek megjegyzések: